Jazz Camp Ribe 2022

Så er det endnu engang tid til at invitere til Jazz Camp Ribe! Her får deltagerne mulighed for at prøve kræfter med jazzen, og deltage i en hel weekend med koncerter, workshop og undervisning, når vi endnu engang åbner dørene op for Jazz camp Ribe d. 25.-27. februar 2022.

Jazz camp for børn og unge

Jazz Camp Ribe er for alle børn og unge!!!  Musik – og kulturskoleelever til og med MGK-niveau, ungdomsskoleelever, musikhøjskoleelever eller andet i alderen 8 år til og med 21 år der ønsker at prøve kræfter med jazzen, uanset instrument eller niveau. 

Instruktører 

På campen undervises der i grupper inddelt i niveauer, således får alle elever det maksimale udbytte af undervisningen og kommer hjem med en oplevelse af en lærerig weekend. Vi både håndplukker og aflønner professionelle instruktører for at sikre et højt niveau af undervisning. Navne på instruktørerne følger.

Sidste frist for elevtilmelding er den 30.01.2022. 

Sæt allerede nu kryds i kalenderen. Tilmelding sker ved at rette henvendelse til Anita Andersen pr. mail lllaa@stofanet.dk – cc Lisbet Larsen – annelisbet.larsen@gmail.com, Eller med online tilmelding her

Bedste hilsner fra

Jazzin´Ribe
www.ribejazz.dk