JazzCamp Ribe 2023

Så er det endnu engang tid til at invitere til Jazz Camp Ribe! Her får deltagerne mulighed for at prøve kræfter med jazzen, og deltage i en hel weekend med koncerter, workshop og undervisning, når vi endnu engang åbner dørene op for JazzCamp Ribe d. 24.-26. februar 2023.

JazzCamp for børn og unge

JazzCamp Ribe er for alle børn og unge!!!  Musik – og kulturskoleelever til og med MGK-niveau, ungdomsskoleelever, musikhøjskoleelever eller andet i alderen 8 år til og med 21 år, der ønsker at prøve kræfter med jazzen, uanset instrument eller niveau. 

Sted

JazzCamp Ribe holdes på Danhostel Ribe. Her har vi vores øvelokaler. Ligesom vi spiser, hygger og sover på Danhostel. Overnatning på 4-mands-værelser.

Instruktører 

På campen undervises der i grupper inddelt i niveauer, således får alle elever det maksimale udbytte af undervisningen og kommer hjem med en oplevelse af en lærerig weekend. Vi både håndplukker og aflønner professionelle instruktører for at sikre et højt niveau af undervisning. Navne på instruktørerne følger.

Pris

1600 kr. for instruktion, forplejning og overnatning.

Sidste frist for elevtilmelding er den 20.01.2023. 

Sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Tilmelding sker med online tilmelding her (når formen er udfyldt, hører du fra os snarest, så vi kan få de siste detaljer på plads) , eller ved at rette henvendelse til Jakob Jakobsen pr. mail: jakobjakobsen@mailbox.org – cc: Anita Andersen – mail: lllaa@stofanet.dk

Bedste hilsner fra

Jazzin´Ribe
www.ribejazz.dk